TEMATIKUS ÖNISMERETI FOTÓZÁS a Városligetben

Alkotó kiscsoportos önismereti program a fotózás eszközével – mobiltelefonnal vagy fényképezővel – összesen kb. 3,5 óra hossza

Létszám: 4-6 fő

Dátum: 2024.06.29.

 

Fedezzük fel saját meglátásainkat, működési mechanizmusunkat KAPCSOLÓDÁSAINK vonatkozásában, egy különleges fotózási megközelítéssel.

Fotós előképzettség és tudás nem szükséges, a szemed, a szíved és nyitottságod hozd magaddal!

Amit a program adhat neked és amit a saját fényképeid megmutathatnak:

  • Hogyan kapcsolódsz másokhoz
  • Hogyan kapcsolódsz önmagadhoz
  • Hogy vannak ezzel mások és hogyan hat ez rád
  • Min és hogyan változtatnál

A szubjektív fotóséta során egy támogató, inspiráló közegben és iránymutatás alapján történik a fotózás. Megnézzük hogyan hatnak rád az első kérdések, gondolatok, milyen formán jelenik meg a fényképeidben az, amit a Kapcsolódás témakör elsőként felhoz benned és hogyan tekintesz rá ugyanazokra a felvetésekre a séta második felében.

A helyszínt úgy járjuk körül, hogy azt vedd észre, ami számodra a gondolataidat, érzéseidet szimbolizálja, azt fényképezd, ami ténylegesen megszólít és kifejezi azt, ami benned rejlik.
A képeid egyfajta tükrök lesznek számodra, ugyanakkor egy szélesebb látókört, perspektíva-bővítést tűzünk ki célul annak érdekében, hogy kívül-belül elinduljon egyfajta változás benned egy olyan irányba, amelyet Te szeretnél magadnak.

Nézd meg mi rejlik benned, mit mutat neked a saját képi világod, mert ott leszel minden egyes képkockában amit készítesz…

A foglalkozást Pető Andrea fotográfus, AFIAP fotóművész, diplomás coach tartja: https://www.szubjektiven.hu/velem-setalsz/

Min. létszám: 4 fő

Ár: 18.000 Ft/fő

Dátum: 2024.06.29.   09:00 – 12:30

Helyszín: Budapest Városliget, Néprajzi Múzeum és Zene Háza környéke

Jelentkezés: https://www.szubjektiven.hu/kapcsolat/

Még néhány szó a programról:

A program lényegében egy önismereti felfedezés a képalkotás bűvöletében, beszélgetésekkel fűszerezve. Egy olyan időtöltés, amely során különféle viszonyulások, nézőpontok találkoznak és motiváló, inspiráló felismerésekkel, rácsodálkozásokkal tágíthatják gondolkodásmódunkat, szemléletünket az adott téma vonatkozásában.

Az esemény egy rövid, a szubjektív fotózás világába történő bevezetést és ismerkedést követően kiscsoportos foglalkozással, majd szabadtéri fotózással telik. Végül egy izgalmas, közös feladattal zárul az alkotó folyamat.

A saját fotóid mellett, hogy az élmény és emlék teljes legyen, pár napon belül, elektronikus formában kapsz néhány felvételt magadról is, mely megörökíti hogyan fotóztál és mélyedtél el az alkotás folyamatában.

Mi történik egy tematikus kiscsoportos fotósétán? https://www.szubjektiven.hu/mi-tortenik-egy-tematikus-kiscsoportos-fotosetan-tema-fajdalom-es-remeny/