Páros Fotóséta

Páros fotóséta 3

Páros fotóséta

Kétféle gondolatiság, meglátás. A páros foglalkozáson a figyelem megoszlik, inkább mutatjátok meg egymásnak a kettőtök szemlélete közötti különbséget, mint mélyedünk el az egyéni látásmód feltárásában. Természetesen a személyes meglátások is körvonalazódnak, de maga a karakterjegyek tükröződése, azok megismerése, kevésbé hangsúlyos.

A másik szemével

A séta során arra koncentrálunk, hogy a képek által egymásnak betekintést nyújtsatok egyedi, eltérő vagy éppen hasonló megközelítéseitekbe. Megnézzük, hogy ugyanazon a helyszínen hogyan fedezitek fel a környezetet, mit vesztek észre először és örökítetek meg magatoknak, milyen impulzusok, benyomások hatnak rátok. Mi az, ami felkelti érdeklődéseteket és milyen gondolatok merülnek fel bennetek az adott téma kapcsán. Egy adott tereptárgyat hogyan fogalmaztok meg képileg, abban mi a közös és hogyan lesznek különbözőek a meglátások. Mindez mit mesél nektek, magatokról, egymásról.

A két fős séta elsősorban pároknak, szülő-serdülő párosnak, családtagoknak vagy közeli barátoknak hozhat érdekes felismeréseket.

Páros fotóséta 2
Páros fotóséta 4

Páros fotóséta

A páros fotóséta ára 25.000 Ft/séta (2 óra)