Fotóséta szubjektíven

Fotóséta szubjektíven

A sétához mindössze egy fénykép alkotó eszközre van szükség (telefon vagy fényképezőgép), és használatának minimális ismeretére.

Fotókat készítünk adott helyszínen, melynek során elsősorban nem a látványos, szép megjelenítésre, hanem a gondolatiságra koncentrálunk.

Önismeret a képek újtán

Megfigyelheted magadat, az instrukciók segítségével tudatosíthatod mit is szeretnél valójában látni és láttatni. A beszélgetések során együtt hívjuk elő azokat a belső képeket, melyekből az egyedi felvételek el fognak készülni.

Te leszel fókuszban

A koncentráltság, a gondolatiság és annak képi megjelenítése nem csak abban segít, hogy a későbbiek során a számodra fontos felvételeket könnyedebben készítsd el, az itt szerzett tapasztalatok akár átültethetőek az élet más területeire is. A szélesebb körű helyzetfelmérés és egy adott téma több irányból történő megközelítése a fotózáson kívül is hasznosítható.

Itt nincsenek elvárások

Szabadon szárnyalhat a fantáziád és elképzeléseid. A képeket nem fotótechnikai és a fotózás írt és íratlan szabályai szerint készítjük, az alkotások lényege ebben az esetben a megközelítés.

Egyfajta tapasztalás ez, a belső hang, a belső kép, a saját látásmódod megtalálására irányul a figyelem.

Önismereti fotóséta.

Hogyan tükröznek a felvételek?

A séta során megnézzük, hogy fényképeid hogyan adják vissza azt, amit láttatni szeretnél és ugyanakkor hogyan mesélnek rólad is, a te külső-belső világodról. Kitaláljuk együtt, hogyan mutatható meg mindez még kifejezőbben, számodra megfelelően.

A saját fotóid mellett, hogy az élmény és emlék teljes legyen, néhány felvételt kapsz magadról is, hogyan fotóztál és mélyedtél el az alkotás folyamatában.

Szubjektív fotóséta ára

A szubjektív fotóséta ára 25.000 Ft/séta (2 óra)

Galéria