Derű és ború – Te hogyan érzed magad éppen most?

Hogyan érzékeljük ugyanazt a környezetet teljesen másképpen attól függően mi zajlik bennünk? Mi különbözteti meg a látásmódunkat akár az adott momentumban? Milyen belső hangra, képre, gondolatra koncentrálunk?

Az, amiben élünk, amilyenek vagyunk, ami foglalkoztat bennünket, amit éppen átélünk, kihat a mindennapjainkra. Ez teljesen természetes. Amikor egy fotót készítünk, akkor alapvető karakter jegyeinken felül az éppen bennünk lévő összes érzülettel, gondolatisággal átitatva tesszük azt. Amit adott helyszínen észreveszünk, az arról fog szólni, hogyan állunk a világhoz, önmagunkhoz, ugyanakkor erőteljesen megmutatja adott hangulatunkat, lelkületünket. Hogyan?

Nézzétek meg, egy helyszínen, miképpen lehet két teljesen más érzésvilággal látni (minden felvétel színes!), sőt, akár ugyanazt a motívumot másként észlelni és vizuálisan kifejezni.

A meghirdetett sétákat, tematikus foglalkozásokat itt a honlapon megtaláljátok https://www.szubjektiven.hu/blog/ vagy a szubjektíven facebook oldalon az események alatt: https://www.facebook.com/szubjektiven/

Bármilyen felmerülő kérdésed lenne, itt tudod feltenni: https://www.szubjektiven.hu/kapcsolat/