Alkotó kiscsoportos önismereti program a fotózás eszközével – mobiltelefonnal vagy fényképezővel – összesen kb. 3,5 óra hossza

Létszám: 5-6 fő

Dátum: 2024.03.03.

Fedezzük fel a Vasúttörténeti Parkot és ezen keresztül saját meglátásainkat egy különleges fotózási megközelítéssel. A Park ezen a dátumon még nincs nyitva, zártkörűen történik a fotózás!

Fotós előképzettség és tudás nem szükséges, a szemed, a szíved és nyitottságod hozd magaddal!

Amit a program adhat neked és amire választ kaphatsz:

  • Milyen egyediséget mutatnak a fényképeid?
  • Mitől vagy jelen a képeidben?
  • Milyen lelkülettel közelítesz meg egy témát?
  • és Hogyan készíts úgy képet, hogy az tényleg emlék legyen…

A szubjektív fotóséta során egy támogató, inspiráló iránymutatás alapján és kíséretében történik a fotózás a Parkban. A helyszínt próbáljuk úgy körbejárni, hogy azt vedd észre, ami számodra igazán fontos, azt fényképezd, ami ténylegesen megszólít és a megörökített kép később is azt az érzést, gondolatot hívja vissza, amelyet ott tapasztaltál.

Próbáld ki, kísérletezz, játssz és figyeld mit mondanak neked a felvételeid. Mert ott leszel minden egyes képkockában…

A foglalkozást Pető Andrea fotográfus, AFIAP fotóművész, coach tartja: https://www.szubjektiven.hu/velem-setalsz/

 

Min. létszám: 4 fő

Ár: 15.000 Ft/fő + parkbelépő (2.400 Ft/felnőtt)

Dátum: 2024.03.03.   09:30 – 13:00

Helyszín: Vasúttörténeti Park – 1142 Budapest, Tatai u. 95.

 

Jelentkezés: https://www.szubjektiven.hu/kapcsolat/

 

Még néhány szó a programról:

Az esemény egy rövid, a szubjektív fotózás világába történő bevezetést és ismerkedést követően kiscsoportos foglalkozással, majd kültéri fotózással telik. Végül egy izgalmas, közös feladattal zárul az alkotó folyamat.

A program lényegében egy játék a képalkotás bűvöletében, beszélgetésekkel fűszerezve. Egy olyan időtöltés, amely során különféle viszonyulások, nézőpontok találkoznak és motiváló, inspiráló felismerésekkel, rácsodálkozásokkal tágíthatják gondolkodásmódunkat, fotózási szokásainkat és ismereteinket.

A saját fotóid mellett, hogy az élmény és emlék teljes legyen, pár napon belül, elektronikus formában kapsz néhány felvételt magadról is, mely megörökíti hogyan fotóztál és mélyedtél el az alkotás folyamatában.