Enibody

Személyi edzés & jóga

Kormos Enikő vagyok személyi edző és jógaoktató. Célom abban segíteni, hogy mindenki a legegészségesebb, legfittebb formáját érje el és boldog, kiegyensúlyozott legyen nap mint nap. Köszöntelek weboldalamon!

Mozgás

6 éves korom óta része a sport az életemnek (ritmikus gimnasztika, balett, atlétika, úszás majd küzdősportok, mint Wing Tsun kungfu,  kickbox). Közgazdász és üzleti coach végzettségem ellenére mindig arra vágytam, hogy közvetlenül emberekkel foglalkozzam, hozzá tegyek valamit az életükhöz.

Motiváció

Tudatosság

Mikor megértettem azt, hogy a jóga nem nyújtás, hanem egy belső nyugalmi állapotban, teljes koncentrációval végzett tudatos testgyakorlás, onnantól kezdett el érdekelni.

Óratípusok

Transformational hatha yoga, funkcionális edzés, saját testsúlyos edzés, valamint igény esetén 2 vagy max. 5 fős kisebb csoportos edzésre is van lehetőség.

Célmeghatározás

Mindegy, hogy hány évesen, milyen fittségi állapottal kezded el az edzést, az a tény, hogy eldöntötted, hogy szakemberre bízva eléred a legjobb formád, már  fél siker.

Personal training

$

Rólam

$

Feedbacks

$

Miért a jóga?

Célom, hogy azt az életérzést adjam át, miszerint az edzés egy örömteli folyamat, mely azon felül, hogy formálja az alakot, erősíti az immunrendszert, önbizalmat és egy állandó pozitív kisugárzást ad.

Arra vágytam, hogy nyugodtabb, türelmesebb legyek önmagammal és másokkal, ezt sikerült elérnem a jógának köszönhetően.

Tehát, ha eldöntötted, hogy önmagad legjobb verziója szeretnél lenni, tökéletes egészségben, harmóniában önmagaddal, ebben mindenképpen tudok segíteni, Namaste!


Enikő sugárzóan kedves egyénisége átsegített az első jógaóráimon.


Az edzés személyre szabott és a saját egyéni képességeimnek megfelelő.


Ami Enikőt különlegessé teszi a szakmai tudásán kívül, az a pozitív egyénisége!